Aktetas voor dames en heren

De meeste aktetassen zijn te gebruiken door zowel dames als heren, maar er zijn ook speciale dames aktetassen en heren aktetassen. Heren kiezen meestal vooral voor een traditionele leren aktetas in de kleuren bruin of zwart, maar dames gaan vaker voor een trendy model in een mooie kleur zoals rood of cognac. Een groot deel van de aktetassen heeft een beschermend compartiment voor het veilig opbergen en transporteren van een laptop.

Aktetas dames

Een aktetas dames is uitermate geschikt voor de moderne zakenvrouw, elegant en professioneel. Als succesvolle zakenvrouw verwacht men een bepaalde uitstraling, zeker in bepaalde branche. Met de juiste aktetas kunt u klasse en functionaliteit combineren. Er zijn erg veel verschillende aktetassen verkrijgbaar, een klassieke leren aktetas in de kleuren zwart en bruin of toch een zeer luxe aktetas van het merk Pratesi, gemaakt van hoogwaardig Italiaans kalfsleer en verkrijgbaar in veel opvallende kleuren zoals geel, groen, blauw, paars, rood en roze.
Welk model aktetas past het beste bij u en uw functie? Een klassiek en traditionele aktetas met een aantal centrale compartimenten en eventueel twee voorvakken. Een aktetas in een zogenaamd ‘shopper’ model kan ook erg handig zijn, deze heeft heel veel ruimte om naast uw laptop en documenten ook nog andere dagelijkse spulletjes mee te nemen.

Aktetas heren

Kom in stijl binnen bij die potentiële klant, belangrijke vergadering of grote beurs met een prachtige en professionele aktetas heren. Een stijlvolle leren aktetas is de perfecte accessoire waarmee je je echt kunt onderscheiden. Een mooie leren aktetas met stevig handvat of afneembare leren schouderband, leren messenger die handig over de schouder kan worden gedragen.
Marington.nl heeft een grote collectie aktetassen dames en aktetassen heren, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen. Bekende merken zoals Alassio, Floto, Offermann, Pratesi en Pride & Soul, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.
Bericht delen op social media