Over ons

Team werkvindenin
Werkvindenin.nl heeft als doel om kennis te delen rondom solliciteren, werk vinden en vacatures. Wij zijn een onafhankelijk platform dat informeert via de website en social media. De onderwerpen die via Werkvindenin.nl worden gedeeld kunnen variëren van online werk zoeken via social media, het opstellen van een sollicitatiebrief, opstellen curriculum vitae en vinden van geschikte vacatures.

Het team achter Werkvindenin.nl

Dagelijks doen wij een beroep op ons netwerk van professionals. Meerdere gastschrijvers en auteurs voorzien onze website van relevante (nieuws)berichten en artikelen. Werkvindenin.nl is een platform dat virtueel samenwerkt. Geen duur pand voor ons, maar werken vanuit diverse mobiele locaties in Nederland.

Meeschrijven?

In 2013 is Werkvindenin.nl opgericht. Met veel enthousiasme en ervaringen vanuit de markt weten wij de juiste kennis te delen voor sollicitanten en werkzoekenden. Wij staan altijd open voor iedereen die dezelfde interesse heeft. Wil jij meeschrijven op onze website/blog? Stuur dan een mail met motivatie naar info[@]werkvindenin.nl.

Vriendelijke groet,
Team Werkvindenin.nl