Werk Winschoten

Werk Winschoten

Werk Winschoten | vacatures en solliciteren

Werk vinden in Winschoten begint bij Werkvindenin.nl

Op Werkvindenin.nl ben je aan het goede adres voor vacatures, sollicitatie tips en advies rondom werk vinden. Allemaal zaken om te zorgen dat jij een leuke baan gaat vinden in Winschoten. Ook kun je op deze pagina terecht voor een professioneel voorbeeld cv en sollicitatiebrief zodat je meer tijd over hebt voor het vinden van geschikte vacatures. Wij wensen je veel succes tijdens jouw zoektocht naar leuk werk en tijdens jouw sollicitatie.
Natuurlijk begint werk vinden in Winschoten bij Werkvindenin.nl.
[one_half]

Succesvol solliciteren

[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]

[/one_half]

[one_half_last]

Sollicitatiebrief downloaden

curriculum vitae downloaden
[/one_half_last]


[one_half]
[map width=”276″ height=”310″ zoom=”15″ type=”ROADMAP”]
[marker address=”Venne 135, Winschoten, 9671 ER “]Adecco
Venne 135
Winschoten, 9671 ER
0597-421522[/marker]
[marker address=”Venne 147, Winschoten, 9671 ES “]Start People
Venne 147
Winschoten, 9671 ES
0597-414111[/marker]
[marker address=”Venne 13, Winschoten, 9671 DA “]Tempo Team
Venne 13
Winschoten, 9671 DA
0597-430727[/marker]
[marker address=”Venne 107-C, Winschoten, 9671 EP “]MF Uitzendbureau
Venne 107-C
Winschoten, 9671 EP
0597-432020[/marker]
[/map]
[/one_half]
[one_half_last]

Uitzendbureaus in Winschoten

Een geschikte bijbaan of vast werk vinden in Winschoten is in deze tijd niet vanzelfsprekend. Desondanks staan er nog genoeg vacatures open bij diverse uitzendbureaus. Beperk jezelf niet door niet open te staan voor andere branches. Grijp kansen en pak werkervaring voor de betere tijden die komen gaan. Bij de uitzendbureaus in Winschoten adviseren ze je graag over de mogelijkheden en beschikbare vacatures. Kun je niet direct werk vinden? Loop dan ook eens binnen bij het ARC te Winschoten.

Bekijk ook eens: ARC Winschoten
[/one_half_last]

[two_third]
[toggle_framed title=”Over Winschoten”]Winschoten is gelegen in de provincie Groningen. Met ruim 18.000 inwoners vervult de stad een centrumfunctie in de gemeente Oldambt. Het centrum van Winschoten is het kloppend hart met veel uitgaansgelegenheden en talloze voorzieningen.

De werkgelegenheid biedt veel perspectief door het onderwijs, horeca, winkels en het bedrijventerrein Hoogebrug. De diversiteit van de sectoren maakt het een aantrekkelijke omgeving om werk te vinden.

Winschoten is makkelijk bereikbaar door de A7 die tussen de stad en de Blauwestad loopt. Zo ben je in ongeveer een 30 minuten in Winschoten vanuit Groningen.

De stad wordt ook wel ‘Roos in de Regio’ genoemd, en deze bijnaam zegt natuurlijk alles over deze prachtige stad. Wanneer je meer informatie wilt over de werkgelegenheid en ontwikkelingen in de regio dan kun je meer informatie vinden op de gemeentelijke website.

Het bezoekadres van het gemeentehuis is:

[contact_info name=”Gemeente Oldambt” phone=”(0597) 482 000″ address=”Johan Modastraat 6″ zip=”9671 CD” city=”Winschoten” ]
[/toggle_framed]
[/two_third]

[one_third_last]
Terug naar boven
[/one_third_last]

Bericht delen op social media

Plaats een reactie