Werk Leeuwarden

Werk Leeuwarden

Werk Leeuwarden | vacatures en solliciteren

Werk vinden in Leeuwarden met deze praktische tips

Wanneer jij op zoek bent naar werk in Leeuwarden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor jou hebben we alle tips rondom solliciteren en werk vinden op deze site samengevoegd. Zo kun je naast de tips ook gratis een voorbeeld cv en sollicitatiebrief downloaden. Onze handige zoekmachine zoekt voor jou alle grote banensites af naar geschikte vacatures. Dit bespaart enorm veel tijd die je kunt besteden aan solliciteren.
[one_half]

Succesvol solliciteren

[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]

[/one_half]

[one_half_last]

Sollicitatiebrief downloaden

curriculum vitae downloaden
[/one_half_last]


[one_half]
[map width=”276″ height=”310″ zoom=”13″ type=”ROADMAP”]
[marker address=”Tesselschadestraat 31, Leeuwarden, 8913 HA “]Start People
Tesselschadestraat 31
Leeuwarden, 8913 HA
058-2165131[/marker]
[marker address=”Klein Schavernek 8-A, Leeuwarden, 8911 BV “]Uitzendbureau Leeuwarden B.V.
Klein Schavernek 8-A
Leeuwarden, 8911 BV[/marker]
[marker address=”Schrans 26, Leeuwarden, 8932 NE “]Tempo Team
Schrans 26
Leeuwarden, 8932 NE
058-2159955[/marker]
[marker address=”Tuinen 17, Leeuwarden, 8911 KB “]Flexion Uitzendbureau
Tuinen 17
Leeuwarden, 8911 KB
058-2134071[/marker]
[/map]
[/one_half]
[one_half_last]

Uitzendbureaus in Leeuwarden

Een geschikte bijbaan of vast werk vinden in Leeuwarden is in deze tijd niet vanzelfsprekend. Desondanks staan er nog genoeg vacatures open bij diverse uitzendbureaus. Beperk jezelf niet door niet open te staan voor andere branches. Grijp kansen en pak werkervaring voor de betere tijden die komen gaan. Bij de uitzendbureaus in Leeuwarden adviseren ze je graag over de mogelijkheden en beschikbare vacatures. Zoek, via onze zoekmachine, zo breed mogelijk naar interessante vakgebieden waar jij aan de slag wilt. Wij helpen graag bij het vinden van werk in Leeuwarden!

[/one_half_last]

[two_third]
[toggle_framed title=”Over Leeuwarden”]Als hoofdstad van de provincie Friesland telt Leeuwarden ruim 95.000 inwoners. Daarnaast staat Leeuwarden in de top 15 van monumentengemeenten. De stad heeft zelfs beschermde stadsgezichten zoals het Nieuwe Kanaalgebied en de Hollanderwijk. Ook het Fries Museum en Pier Pander Museum zijn een bezoekje waard!

De belangrijkste sectoren voor de stad Leeuwarden zijn de financiële en zakelijke dienstverlening. Daarnaast is Leeuwarden ook één van de Friese elf steden die elk jaar voor veel ophef zorgt in Nederland.

Er zijn momenteel ongeveer 55.000 arbeidsplaatsen in Leeuwarden en deze zijn bijna allemaal verdeeld over drie grote industrieterreinen; Leeuwarden West, Hemrik en het terrein van Friesland Foods.
Voor meer informatie over Leeuwarden en de werkgelegenheid kunt u altijd terecht bij de gemeentelijke website of een bezoek brengen aan het gemeentehuis.

[contact_info name=”Gemeente Leeuwarden” phone=”14058 (zonder netnummer)” address=”Oldehoofsterkerkhof 2″ zip=”8911 DH” city=”Leeuwarden” ]
[/toggle_framed]
[/two_third]

[one_third_last]
Terug naar boven
[/one_third_last]

Bericht delen op social media

Plaats een reactie