Werk Groningen

Werk Groningen

Werk Groningen | vacatures en solliciteren

Werk vinden in Groningen met deze praktische tips

Ben jij op zoek naar werk in Groningen? Op deze site staan praktische tips rondom solliciteren en werk vinden. Goed voorbeeld doet goed volgen. Daarom hebben wij een voorbeeld van een sollicitatiebrief en professioneel curriculum vitae op deze site staan die je gratis kunt downloaden. Daarnaast bieden wij nog veel meer tips en tricks voor jou om makkelijker werk te vinden in Groningen en omgeving. Blijf op de hoogte en volg ons via social media.
[one_half]

Succesvol solliciteren

[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]

[/one_half]

[one_half_last]

Sollicitatiebrief downloaden

curriculum vitae downloaden
[/one_half_last]


[one_half]
[map width=”276″ height=”310″ zoom=”15″ type=”ROADMAP”]
[marker address=”Gedempte Zuiderdiep 24, Groningen, 9711 HG “]Randstad
Gedempte Zuiderdiep 24
Groningen, 9711 HG
050-8505050[/marker]
[marker address=”Herestraat 103, Groningen, 9711 LG “]Olympia
Herestraat 103
Groningen, 9711 LG
050-3112500[/marker]
[marker address=”Vismarkt 54A, Groningen, 9711 KV “]StudentenWerk
Vismarkt 54A
Groningen, 9711 KV
050-3112013[/marker]
[/map]
[/one_half]
[one_half_last]

Uitzendbureaus in Groningen

Een geschikte bijbaan of vast werk vinden in Groningen is in deze tijd niet vanzelfsprekend. Desondanks staan er nog genoeg vacatures open bij diverse uitzendbureaus. Beperk jezelf niet door niet open te staan voor andere branches. Grijp kansen en pak werkervaring voor de betere tijden die komen gaan. Bij de uitzendbureaus in Groningen adviseren ze je graag over de mogelijkheden en beschikbare vacatures. Kun je niet direct werk vinden? Loop dan ook eens binnen bij het Werkplein.

Bekijk ook eens: Werkpleinen Groningen
[/one_half_last]

[two_third]
[toggle_framed title=”Over Groningen”]Groningen is de jongste stad van heel Nederland en dat komt door het aantal studenten wat hier gevestigd is. Met meer dan 50.000 studenten is Groningen een bruisende stad waarin veel bijbanen en werk gerelateerd zijn aan het uitgaansleven. Bekend is dat de Grote Markt het kloppend hart is van deze energieke stad.

Voor de stad Groningen en omgeving zijn de zorg en de horeca belangrijke branches voor de werkgelegenheid. Met name de cafés in de Poelestraat en natuurlijk het UMCG zorgen voor veel arbeidsplekken.

Groningen wordt ook wel aangeduid als ‘City of Talent’. Dit door de bekende alumni van de Rijksuniversiteit Groningen zoals; Aletta Jacobs, Wim Duisenberg en Wubbo Ockels.
Wil je meer informatie over werk, vacatures en ontwikkelingen dan kunt u altijd de website van de gemeente raadplegen of een bezoek brengen aan het gemeentehuis.

[contact_info name=”Gemeente Groningen” phone=”14050 (zonder netnummer)” address=”Kreupelstraat 1″ zip=”9712 HW” city=”Groningen” ]
[/toggle_framed]
[/two_third]

[one_third_last]
Terug naar boven
[/one_third_last]

Bericht delen op social media

Plaats een reactie