Werk Eemshaven

Werk Eemshaven

Werk Eemshaven | vacatures en solliciteren

Werk vinden in de Eemshaven met deze praktische tips

Zoek jij werk in de Eemshaven? Maak dan gebruik van onze tips en adviezen over hoe jij problemen die betrekking hebben op solliciteren en werk vinden kunt voorkomen. Zo kun je gratis een voorbeeld van een sollicitatiebrief en curriculum vitae downloaden, tips vinden over contractonderhandelingen, de beste werkgevers bekijken en nog veel meer. Allemaal praktische zaken om jouw kansen om werk te vinden in de Eemshaven groter te maken.
[one_half]

Succesvol solliciteren

[fancy_list style=”arrow_list”]

[/fancy_list]

[/one_half]

[one_half_last]

Sollicitatiebrief downloaden

curriculum vitae downloaden
[/one_half_last]


[one_half]
[map width=”276″ height=”300″ zoom=”13″ type=”ROADMAP”]
[marker address=”Westereemsweg 5-25, Eemshaven, 9979 XP”]HPS Personeel
Westereemsweg 5-25
Eemshaven, 9979 XP
0596-870029[/marker]
[marker address=”Borkumweg 6-01, Eemshaven, 9979 XH”]HPS Personeel
Borkumweg 6-01
Eemshaven, 9979 XH
0596-516808[/marker]

[/map]
[/one_half]
[one_half_last]

Uitzendbureaus in de Eemshaven

Hoewel het in deze tijd lastig is om werk te vinden lijken steeds meer bedrijven zich te vestigen in het aantrekkelijk gelegen gebied, de Eemshaven. Wij hebben voor jou hiernaast een zoekmachine geplaatst die direct alle beschikbare vacatures laat zien. Ook staan er enkele uitzendbureaus vermeld op deze pagina. Hier kun je altijd contact mee opnemen of Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.
De medewerkers doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te begeleiden en te plaatsen in een werkomgeving die bij jou past.
[/one_half_last]

[two_third]
[toggle_framed title=”Over de Eemshaven”]In de gemeente Eemsmond (provincie Groningen) is de Eemshaven gevestigd. De Eemshaven wordt beheerd door Groningen Seaports en is, samen met de haven van Delfzijl, de grootste zeehaven van Noord-Nederland.

De Borkumlijn was het eerste bedrijf dat zich vestigde in de Eemshaven. Anno 2013 is het gebied vol in ontwikkeling en is er werk te vinden in diverse sectoren.

Met name in de energievoorziening is veel werk te vinden en speelt de Eemshaven een belangrijke rol in de energievoorziening van Nederland.

Voor meer informatie over de ontwikkelingen en werkgelegenheid kun je de website van gemeente Eemsmond bezoeken.

Het bezoekadres van het gemeentehuis is:
[contact_info name=”Gemeente Eemsmond” phone=”(0595)-437555″ address=”Hoofdstraat-West 1″ zip=”9981 AA” city=”Uithuizen” ]
[/toggle_framed]
[/two_third]

[one_third_last]
Terug naar boven
[/one_third_last]

Bericht delen op social media

Plaats een reactie